Print Projecten >> afgeronde projecten >> 2008 >> Opleidingen Hasel

Opleidingen Hasel

Opleiding HASEL

In 2007 ging de website www.hasel.be online. De website over het Hasseltse erfgoed is intussen flink gegroeid, dankzij de gewaardeerde medewerking van vrijwilligers. In de loop van het jaar kon de Erfgoedcel Hasselt ook enkele nieuwe vrijwilligers welkom heten.

Op donderdag 25 september 2008 organiseert de Erfgoedcel Hasselt twee opleidingen voor vrijwilligers en geïnteresseerden. De coördinatoren begeleiden u bij het invoeren van gegevens in de database, waarna u de gelegenheid krijgt om te oefenen met door u meegebracht materiaal.

Er worden twee sessies voorzien, die telkens doorgaan in het computerlokaal van de Centrale Werkplaatsen van de stad Hasselt, Hellebeemden 20, 3500 Hasselt.
• 14u. (max. 20 deelnemers)
• 19.30u. (max. 20 deelnemers)

Als u wil deelnemen aan één van deze sessies, gelieve dan uw aanwezigheid te bevestigen bij de Erfgoedcel Hasselt (telefoon: 011 23 96 96, mail: erfgoedcel@hasselt.be).

 

 

HASEL on line!

Op www.hasel.be kan iedereen vanaf nu informatie over de Hasseltse mensen, plaatsen, dingen, en verhalen terugvinden én zelf bijdragen aan de uitbouw van de databank.


HASEL op de Cultuurbeurs

HASEL is een website die door bijdragen van iedereen kan groeien. Schrijf je graag? Interview je graag? Duik je wel eens in de archieven of weet je gewoon veel over een Hasselts onderwerp? Meld je dan zeker aan bij de Erfgoedcel Hasselt.

Beluister het fragment waarin vrijwilligers Zygmund Krzywania en John Martens aan Radio 2 Limburg uitleggen hoe zij HASEL helpen groeien....

... en kom eens een kijkje nemen tijdens de Cultuurbeurs, waar de Erfgoedcel Hasselt je uitleg wat HASEL-vrijwilligers doen en hoe we te werk gaan.

De Cultuurbeurs gaat door op 8 en 9 september in het Cultureel Centrum van Hasselt. Je vindt HASEL bij de stand van de stad Hasselt.

 

 

 


 
Titel:HASEL
Ondertitel:HASselts Erfgoed Lexicon
Url:http://www.hasel.be
Contactpersoon:erfgoedcel@hasselt.be
Eerste stadsmuseum Hasselt - copyright Erfgoedcel Hasselt
Eerste stadsmuseum Hasselt - copyright Erfgoedcel HasseltHASEL - copyright Luk OliestelderDe Langeman - copyright Annemie AmericaOpleidingen Hasel
Developed by DigitalMind - Powered by eXopera
Erfgoedcel:Hasselt
Paginatitel:
Webadres:/product.php?lang=NL&prodid=173&catid=94&itemno=0&pos=4