Print Projecten >> lopende projecten >> Expo '58 - Box 58

Expo '58 - Box 58

    Naar overzicht    

Limburgse verhalen over de expo

Box 58 laat je in een authentieke fiftiesstijl kennismaken met de verhalen van Limburgers die de expo bezochten. Met een eenvoudige druk op de knop kan je de mooie, leuke, grappige herinneringen beluisteren. Welke paviljoenen vonden de mensen het mooist, wat werd er gegeten op de expo en wat viel er te beleven in Vrolijk België? Een aantal Limburgse getuigen vertellen je meer over hun ervaringen.

Vanaf 9 april 2008 bezoekt Box 58 verschillende Limburgse bibliotheken. Op deze data bezoekt een Box 58 jouw bibliotheek.

Box 58 - Limburgse verhalen over de expo is een initiatief van de Limburgse erfgoedcellen, met de steun van het Provinciaal Steunpunt voor Limburgse Bibliotheken.

Van 17 april tot 20 oktober 2008 kan je in Het Stadsmus de tentoonstelling Terug naar Expo '58 bezoeken, waar foto's, filmpjes en getuigenissen je een beeld geven van hoe Limburgers de expo meemaakten en hoe de expo in Limburg leefde.


 
Titel:Box 58
Ondertitel:Limburgse verhalen over de expo
Periode:9 april 2008 -
Trefwoorden:Limburg, erfgoedcellen, verhalen, getuigen, Expo, 1958
Locatie(s):Limburgse bibliotheken
Url:http://www.erfgoedcelsinttruiden.be; http://www.erfgoedceltongeren.be; http://www.erfgoedcelmijnerfgoed.be; http://www.limburg.be/pslb
Partners:Erfgoedcel Mijn-Erfgoed, Erfgoedcel Sint-Truiden, Erfgoedcel Hasselt, Provinciaal Steunpunt voor de Limburgse Bibliotheken
Expo '58 - Box 58
Expo '58 - Box 58Expo '58 - Box 58Expo '58 - Box 58Expo '58 - Box 58
Developed by DigitalMind - Powered by eXopera
Erfgoedcel:Hasselt
Paginatitel:
Webadres:/product.php?prodid=243&catid=92&lang=NL